Despre noi

3150+

CLIENȚI

6

ANI DE ACTIVITATE

17000+

TUNSORI

10000+

BĂRBI ARANJATE

Povestea noastră a început în 2014. Am avut îndoieli serioase la fel ca orice antreprenor aflat la început de drum. Ideea noastră s-a născut datorită unei nevoi, nevoia de a găsi un loc fain la care să poți să apelezi dacă ai nevoie de o tunsoare îngrijită în Cluj-Napoca.

Am avut în minte un loc în care nu trebuie să stai la coadă ca să poți primi tratamentul special de care părul tău are nevoie. Un loc în care să poți pierde timpul cu bărbierul, dar de unde vei pleca întotdeauna cu o tunsoare criminală. Poveștile amuzante și tehnica de tuns excelentă combinate cu produsele de îngrijire bărbătești n-au cum să nu te facă să pleci cu zâmbetul pe buze și cu un plus de swag.

Nu vrem să fim exclusiviști sau să jignim femeile, dar ne-am închipuit acel bârlog masculin bazat pe conceptul tradițional al barbershop-ului. Acum, după câțiva ani, suntem recunoscători pentru toate sacrificiile și momentele mai dificile prin care am trecut pentru că ne-au adus în punctul ăsta.

Am pus mai multă pasiune în această mică afacere de familie decât în orice altceva. Clienții noștri merită cele mai bune servicii de îngrijire, dar pe lângă asta ei vor găsi întotdeauna la Milestone un loc prietenos, plin de căldură.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să creștem în acești ani. Le mulțumim clienților, furnizorilor și tuturor “complicilor” noștri. Povestea Milestone nu ar fi fost posibilă fără voi și din acest motiv ne luăm un angajament că vom găsi întotdeauna modalități noi de a îmbunătăți experiența Milestone.

În curând o să vă povestim mai multe și despre proiectele noastre de CSR prin care vrem să dăm înapoi societății un pic din binele nostru. Nouă chiar ne pasă. Ai încredere în noi!

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

PRODUSE PROFESIONALE

Lucrăm doar cu cele mai bune produse din industrie pentru ca părul și barba ta să se bucure de un tratament special.

EXPERIENȚĂ

Echipa noastră are experiența necesară pentru a-ți oferi tunsoarea prefectă. Oferim doar cele mai bune servicii pentru a ne menține clienții fericiți și pentru a ne asigura că au zâmbetul pe buze de fiecare dacă când pleacă de la noi.

LOCAȚIE BUNĂ

Shop-ul nostru este amplasat aproape de Parcul Central și în vecinătate cu Platinia Shopping Center. Poți ajunge la noi cu autobuzul, mașina, bicicleta sau chiar cu elicopterul.

ECHIPĂ PRIETENOASĂ

Fiecare e bine-venit în shop-ul nostru. Sentimentul de “acasă” te așteapă, iar echipa noastră e tot timpul încântată să te vadă.

Testimoniale

"Recomand oricarui barbos. Baietii stiu ce fac!"

Andrei Bohaterest

"Impeccable haircut and super friendly!"

Nahuel Barroso

"Been a client since it opened and I recommend the place for the staff and for all the know how of the barbers."

Bogndan Gaitan

"Of you are picky about your looks and expect great service, this is the place"

Ronald Borsi

"Nice place, good vibes and amazing barber. If you need a haircut this is the pne of the best places in town."

Bogdan M.

Our clients

Anyone is welcomed to our shop, but we love the bearded guys. So no offense ladies, but our place is dedicated to men. Curly, straight, tangled, long, short, afro we cut them all. If it has hair, we will cut it (no balls, no ass and no pets please). We love long beards and crazy moustaches. Taming them is our job.

 

CONTACTEAZĂ-NE

Ia legătura cu noi, chiar și pentru a ne saluta!

ADRESA

Strada Motilor nr. 92, parter, Cluj-Napoca, jud. Cluj, cod postal 400370

 

E-MAIL: 

contact@milestonebarbershop.ro

 

TELEFON

+40747 421 896