ECHIPA NOASTRA

Povestea noastră a început în 2014. Am avut îndoieli serioase la fel ca orice antreprenor aflat la început de drum. Ideea noastră s-a născut datorită unei nevoi, nevoia de a găsi un loc fain la care să poți să apelezi dacă ai nevoie de o tunsoare îngrijită în Cluj-Napoca.

Valorile noastre

PUNCTUALITATE

Te programezi pentru serviciul dorit, iar noi ne asigurăm ca ora programării tale să fie respectată.

PRIETENIE

Avem tendința să creăm legături cu clienții noștri. Dacă ai chef de povești, noi suntem pregătiți pentru asta, iar dacă ai nevoie de un moment de liniște, shop-ul nostru poate fi refugiul ideal. Vino client, pleacă prieten.

CURĂȚENIE

Încercăm să păstrăm shop-ul cât de curat cu putință. Sterilizăm toate ustensilele pentru ca tu să nu ai nici o grijă.

COMUNITATE

Muncim pentru a face lumea un loc mai bun. Barbă cu barbă, mustață cu mustață, încercăm să oferim ajutor celor care au mai mare nevoie de el.

ECHIPA NOASTRĂ

Suntem entuziasmați cu echipa noastră! Dă-ți un motiv să fii și tu la fel de entuziasmat ca noi și stabilește-ți următorul răsfăț obligatoriu.

Antoniu

Vechi, dar bun

Stefan

Maestru al briciului

Adam

Dur, dar gentil

Costi

Sânge tânăr

Ionel

Mâinile foarfecă

DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

PRODUSE PROFESIONALE

Lucrăm doar cu cele mai bune produse din industrie pentru ca părul și barba ta să se bucure de un tratament special.

EXPERIENȚĂ

Echipa noastră are experiența necesară pentru a-ți oferi tunsoarea prefectă. Oferim doar cele mai bune servicii pentru a ne menține clienții fericiți și pentru a ne asigura că au zâmbetul pe buze de fiecare dacă când pleacă de la noi.

LOCAȚIE BUNĂ

Shop-ul nostru este amplasat aproape de Parcul Central și în vecinătate cu Platinia Shopping Center. Poți ajunge la noi cu autobuzul, mașina, bicicleta sau chiar cu elicopterul.

ECHIPĂ PRIETENOASĂ

Fiecare e bine-venit în shop-ul nostru. Sentimentul de “acasă” te așteapă, iar echipa noastră e tot timpul încântată să te vadă.

Contacteaza-ne

Prelucrarea datelor cu caracter personal.

14 + 15 =